Fixa sig för sig själv

Det värsta man kan göra när man mår dåligt är att bara deppa ihop och skita i allt, och även hur man ser ut. För ser du en deprimerad och nedgången människa i spegeln är det klart du inte blir på bättre humör precis! Jag tycker det är viktigt, i alla lägen oavsett hur situationen ser ut, att du inte bara fixar dig för andra utan för dig själv, för det gör att du trivs bättre med dig själv. Även fast jag inte ska någonstans och vet att jag bara ska vara hemma brukar jag t.ex. måla naglarna, noppa ögonbrynen, sminka mig lite bara för att se piggare ut, lägga hårinpackning som jag har någon timme, ta en långdusch... och om man bara vill komma ut kan man gå till nån nagelsalong och fixa naglarna, klippa håret hos frisören, köpa en hårfärg och gå hem och färga... ja vad som helst som får dig att må bra och känna dig fin.

Man ska aldrig ge upp och bara sitta hemma och låta sig förfalla. Allt blir en ond cirkel och det blir svårare att ta sig upp.

Jag brukar även ha myskväll själv 1 gång/vecka då jag köper hem god mat och snacks och kollar på någon bra film/tv program. Finns inget bättre! Ingen som stör... det är bara du, chipsen och godisskålen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0