Utbränd



Har börjat packa nu inför helgen, just nu känns det bara skönt att komma här ifrån men det som är lite jobbigt är att jag nu har kommit igång med psykolog kontakt här och ska då åka härifrån på obestämd tid, det var dålig timing. Vet inte hur jag ska göra för att kunna gå dit varje vecka, men jag kommer ju fortfarande ha kvar mitt rum här på det skyddade boendet så jag får kanske åka hit en gång i veckan eller något och stanna en natt. Aja det får jag ta efter jul och nyår och se hur jag gör, det beror ju också på hur det känns där jag är om jag stannar eller inte.

Jag skulle vilja börja på en kurs eller ha någon sysselsättning så jag kommer igång lite. Det känns inte bra att bara sitta hemma, men att jobba är just nu inte ett alternativ tyvärr. Jag är under 30 år, men är helt utbränd. Det känns så fel när jag tänker på det, en person i min ålder ska inte ha de här problemen.

Jag märker att jag ibland kan glömma mina problem men ändå känna att jag mår riktigt dåligt och kan då inte riktigt komma på varför jag inte mår bra, det är ganska komiskt. Men för några dagar sen när jag gick hem från mataffären och kom på det; jag är mordhotad, någon vill se mig död och jag lever i rädsla, just därför och p.g.a. så mycket mer mår jag dåligt, det är inte så konstigt att jag ibland känner att jag inte orkar med det här livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0