- Ett halvt kilo

Vägde mig eftersom det är tisdag och jag tänkte göra det varje tisdag tills jag nått målet och gått ner 4 kg. Har gått ner 500 gram, det är inga mirakel som skett men sakta och säkert går det nedåt.


Kommentarer
Postat av: Rosen

Hej gumman.

Jag ska med gå ner i vikt nu..

Har 3 kg kvar tills jag väger det jag vägde innan jag blev gravid(68) men då hade jag gått upp lite så tänkte att jag skulle ner till 62-64kg då har ca jag med 26-27 i jeans, d e väl ganska lagom?? Jobbigt det där med vikten anser jag, lätt att det går över styr.. Rädd att jag börjar "straffa" mig själv mmed maten.. Är lätt hänt..men jag ska ta det lugnt och sansat..

Började "banta" för 5 dar sen och gått ner 1,7. ...

För väl se om det går mera neråt.. Ska beställa kanon tabletter som jag gått på innan., instant sli heter dom.. Dnder, flyger ner i vikt om man önskar :)



Hoppas allt är bra med dig...kramar

2011-04-12 @ 21:57:10
Postat av: Tystlidande

Hej Rosen :)



Ja du har helt rätt, det kan lätt gå överstyr så man får vara försiktig.



Du har gått ner väldigt mycket på kort tid! Var rädd om dig, det är bättre att det tar lite längre tid att nå sitt resultat än att man skadar kroppen. Har även hört att kroppen kan hamna i "svältläge" om man börjar banta för kraftigt och då börjar kroppen samla på sig allt istället för att förbränna det. Tycker själv det är jätte svårt att hålla vikten nere när man går ner snabbt, har då alltid gått upp de kilona igen + några till.



Kurviga kvinnor är vackrare än för smala så gå inte ner för mycket :)



Hur mår du annars?



Stor kram

2011-04-12 @ 23:29:12
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Rosen

Hej..

Jag går ner väldigt fort när jag vill det..

Gick ner 18 kg på tre månader förra gången, men jag gick bara upp 2 sen höll jag vikten..



GI är nått som funkar stenhårt på mig, först är det väl lite hal svält se när man är nere lite så börjar man med GI.. Mycket godare och man blir behagligt mätt..



Jo de går men är tufft, bara för att han styr folk här ute, snart känner jag att ja måste flytta folk har för mycket folk på mig.

Men det är den sista utvägen pga barnen... Hade varit lättare om jag va själv.. Får se hur det blir, blir ev en ny rättegång nu eller à två st:(

Känner att jag är påväg att springa in i en betongvägg..



Men posetiva tankar nu, nu får vi en dit kropp till sommaren iaf:) sen när solen skiner varje dag så mör man ju bättre bara pga av d.. Funderar på att a en utomlandsresa och släppa loss lite..

Sen sa ag åka en gång med min dotter(de älsta) så vi få r lite egen tid( allt har varit fruktansvärt för henne) så vi behöver det..



Annars funkar de väl bra fixat lite här hemma, gjort massa fina saker.. Köpt mycket shabby chic saker, älskar den stilen..



Gör du nått roligt då, såg att dina föräldrar va och hälsa på, mysigt...

N väntar jag på att min stora orter ska komma hem, har planerat att spela massa spel oc bara mysa, säta mob på ljudlös och bara va... Skönt...



Kramar

2011-04-13 @ 15:11:10
Postat av: Tystlidande

Hej



Vad går GI metoden ut på? Har ingen koll på de där :) vet bara att LCHF går ut på att skippa kolhydraterna och äta myket fett.



Ja det är skönt att åka utomlands och komma bort från verkligheten lite och det skulle nog vara kul för din dotter att få lite egentid med dig :)



Det är alltid roligt att göra om hemma, det är ju där man ska trivas! Jag tycker om chabby chic inredning, men jag själv är mer inne på den modernare stilen. Lite tråkigare kanske men jag gillar det ändå.



Varför blir det två rättegångar till?



Jag har blivit ganska seg och trött, vet inte varför men har inte så mycket ork till saker. Tycker det är skönt att vila upp mig lite samtidigt som jag skulle vilja hitta på mer, men nöjer mig såhär sålänge. Det kanske är nu det visar sig hur mycket stressan påverkade min kropp när jag har börjat kunna slappna av mer? Får besök igen nästa vecka så det ser jag fram emot, ska då åka till Ikea och köpa en byrå som verkligen behövs, har några flyttlådor kvar som står i ett hörn som jag vill få bort.



Förstod inte vem du väntar på ska komma hem? Din storasyster?



Ta hand om dig

Kram

2011-04-13 @ 20:30:47
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: rosen

hej.

jag går inte efter riktiga GI metoden utan gjort lite som passar mig och det har funkat riktigt bra ( även för vissa kompisar jag guidat)

jag skippar allt mjöl allyså inget bakat inget bröd. ingen pasta, ris och potatis..

mycket proteiner kött fågel fisk och sallad till maten..fett fukar bra för mig att äta...



väntade på min stora dotter, har varit så matt d sista att jag inte fungerat riktigt... tog e slappa dag och en kompis som har sitt barn på samma dagis som min dotter går på körde hem min dotter.

så hade vilat hela dagen så vi har spelat massa spel och myst idag.. nu ligger jag i sängen men en på varje sida om mig..och datan i högsta hugg:)



den moderna stilen går alltid hem men jag har haft den i alla lägemheter jag bott och alla har varit med mitt ex så har det helt annat nu, allt för att få allt lite nytt...



a det är viktigt att vila ja har inte alls toleraT mig att göra de, har svårt att koppla av blir rastlös med en gång... ska jobba på de.. de e de viktigaste just nu, jag mår bättre och får mer ork och blir en bättre mamma. mina barn märker nog aldrig att ja är så trött som jag är men hon jag pratar med(psykologen) tror att jag är på väg att bli utbränd, så får väl varva ner lite.. men är lättare sagt än gjort--



a jag och min stora dotter behöver egentid så vi får se när det blir av...



vet inte än om d blir två nya rättegångar men som d ser ut.. men funderar på att lägga ner de innan åklagaren beslutar riktigt om d.,

en rättegång blir pga att jag söker ensam vårnad om min stora dotter.. den andra är olaga hot och överträdelse i besöksförbud.

sprang på min advokat i staden hon jobbar och hon sa att åklagaren går nog vidare med det..

vet inte om jag vill/orkar/vågar...



får brev hela tiden där han skriver sina jävla kärleksförklaringar, jag köper dom inte men jag går heller inte oberäörd frå brevet...

jobbigt att se hens handstil och hatar att läsa att han älskar mig saknar mig gråter för att jag inte finns hos han...och i sista brevet skrev han att VI ska göra allt för att det ska bli som förr..

HUR FAN KAN MAN SKRIVA DET TILL E 5 ÅRING SOM INTE VILL HA DE SOM FÖRR...???som vet exakt vad han gjort...(alla breven är till min dotter men det är även skrivit till mig)

vet inte om jag ska anmäla de igen men då kanske han inte komer få skriva och då kan hon bli ledse för på nått sätt tror ja att hon vill ha breven.. hon säger så olika svar.. vet inte hur jag ska gå vidare i denna jävla soppa....



nä om man ska nana..? kasnke... sklle väl va bra kanske... natti natti ta hand om dig du med...finns här...



kramar

2011-04-14 @ 00:19:05
URL: http://http:/
Postat av: Tystlidande

Rosen:

Förstår att det är jobbigt att gå igenom fler rättegångar, kan tänka mig att det är riktigt påfrestande, men samtidigt är det bra att man sätter ner sin fot och kämpar för sin egen skull, för sätter man inte stopp fortsätter dom och man kan få göra det några gånger innan de förstår.



Det är ju stor överträdelse av besöksförbudet att han ger budskap till dig i breven, förstår att du vill att din dotter ska ha kontakt med sin pappa men samtidigt kan man ju inte låta honom gå hur långt som helst. I och med att man får besöksförbud ska han ha fått grudlig information om vad det innebär så han ör ju övertramp medvetet och rikserar att förlora kontakten med sin dotter, om han brydde sig skulle han nog tänka lite längre än så...? Går din dotter och pratar med någon psykolog?



Vad ska ni hitta på i helgen?



Kram!

2011-04-15 @ 17:55:44
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Rosen

Hej..

À jag försöker visa vart jag står men det verkar ju inte hjälpa.

Men ja fortsätter, men sen är det lätt nu när ha sitte inne sen är det som jag inte orkar anmäla allt, lätt o va katig nu men sen när han kommer ut..Känns som jag förbi se lite..



Mi dotter går hos psykolog en gång i veckan, hon går på samma ställe som jag där dom är specialister på misshandel inom familjen... Känns jätte bra..



Klart han vet vad det är för regler som gäller men lagarna gäller inte han... Så har det alltid varit...



I helgen: ja nu kommer snart en kompis hit blir bara en lugn dag..

Resten av dagarna vet jag faktisgt inte.. Funderar på att ta tag i min gå in gadrob, den är hemsk... Men beror lite på vad det blir för väder... Vi tar dagen som den kommer, brukar göra så..



Sa u hitta på något??



Kramar



2011-04-15 @ 18:18:10
Postat av: Tystlidande

Rosen: Jaha okej, nu förstår jag, har inte tidigare riktigt uppfattat att du är rädd för honom på det sättet.



Vad bra att hon också får hjälp, det är jätte viktigt, och speciellt av människor som är vana vid att arbeta med människor som har varit med om den här typen av våld.



Även fast man inte gör något speciellt är det alltid kul med besök :) Jag tar också dagarna som dom kommer, har inget inplanerat.



Kram kram

2011-04-16 @ 02:27:26
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Rosen

Hej..

Är livrädd för han.. Han är kapabel till vad som..

Igår kom en kompis till han o lämnade ett brev från han.. Jag läste de faktisgt efteråt skulle han ta med det igen, allt för att det inte ska finnas bevis...stod bl.a. Jag vet nio av tio ste du tar.. Sen va d bara massa förlåt o sånt skit..vet inte om jag ska anmäla d eller skita i d... Vill inte göra han mer arg... Blir så trött...



Önskade att jag hade lite mera ork, är jätte fint väder men jag orkar inte ens gå ut... Måste antar jag för min dotter är sjukt rastlös... Det är detta som är d värsta när man mår dåligt vill man bara dra ett täcke över sig men går aldrig att göra det...



Skönt o ta dagarna som dom kommer...ska försöka laga lite mat nu snart...



Hur e det?? Kramar

2011-04-17 @ 13:03:01
Postat av: Tystlidande

Rosen: Hmmm det där låter inte alls bra. Du funderar inte på om flyttning skulle vara den bästa lösningen? Skulle kanske vara skönt för er alla tre så ni får lugn och ro, barn förstår ju mer än vad man tror och din dotter har redan varit med om en hel del. Jag vet att det är ett jätte svårt beslut att ta, speciellt när barn är inblandade också men man kan ju ta ett papper och skriva ner fördelarna och nackdelarna på så får man lite klarare bild av vad som skulle vara bäst.



KRAMAR

2011-04-17 @ 22:26:29
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Rosen

Jag funderar så d knakar, får se hur det blir.



Gjort anmälan idag.

Pratat med fängelset os.v dom kommer ha sten koll på alla brev o så..



Får se vart det tar vägen..



Är det fint väder hos dig??

Här har d varit 22 i skuggan helt galet..

Har fått jätte mycket färg idag, känner dig fin då:)



Kramar i massor

2011-04-18 @ 23:26:04
Postat av: Tystlidande

Rosen: Det måste vara svårt nu när det är så mycket för dig... hoppas det blir bättre snart i alla fall.



Igår var det jätte fint här, inte fullt lika fint idag men ändå varmt. Ja man känner sig alltid lite finare när man inte är kritvit på kroppen och ansiktet :)



Kramar

2011-04-19 @ 21:28:45
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Rosen

Jag har fått riktigt mycket färg och som du säger man känner sig mycket finare..

Skönt:)



Kram

2011-04-21 @ 22:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0