Min födelsedag på skyddade boendet

Jag skrev förut att jag skulle berätta om min födelsedag på det skyddade boendet, så jag tänkte göra det nu. Jag hade varit sjuk och var fortfarande det på min födelsedag men höll på att bli bättre, så jag hade inte så stor lust eller ork att göra något. Jag ville absolut inte att någon av de andra kvinnorna skulle veta att jag fyllde år så jag höll det hemligt, jag ville inte att någon skulle fira mig men nu förstår jag inte riktigt varför jag inte ville det men jag kommer ihåg att jag bara ville att den dagen skulle vara över. Jag gick till ett bageri och köpte en bakelse till mig själv och köpte även hämtmat med mig till boendet. Dagen efter åkte jag och en ur personalen med en av kvinnorna jag var väldigt nära till ett stort köpcentrum och gick runt och kollade där och fikade efter för att fira mig.

Det var kanppast min bästa födelsedag, men jag har varit med om värre. Min födelsedag var lite av en "helig" dag för mig tills mitt ex en födelsedag förstörde hela dagen. Jag bodde då själv i en lägenhet och gick hem till min familj dagen innan där vi firade mig, och där ringde mitt ex mig ungefär varje 10-15 minut och frågade varje gång när jag skulle hem och vad vi gjorde, och sa jag att vi precis skulle äta tårta eller något sådant skulle han promt prata med mig längre även fast han inte hade något att säga, och höll inte jag igång samtalet blev han jätte arg och sa att jag blir helt annorlunda runt min familj och att han inte skulle låta mig gå dit någon mer gång. På kvällen skulle jag få skjuts hem av en av mina syskon och dennes respektive, och det tog lite längre tid än vad jag hade sagt till mitt ex för de var tvungna att göra ett stopp på vägen och då blev mitt ex helt tokig. Han började hota mig när jag satt med dem i bilen, jag visste inte vad jag skulle sägatill honom för jag ville inte att de skulle märka något så jag svarade bara "mmm" och det triggade igång honom ännu mer. När de hade släppt av mig tog jag presenterna jag hade fått och gick in i porten, tryckte ner hissen och åkte sedan upp till min våning. När jag var påväg ut från hissen dyker plötsligt mitt ex upp bakom trapporna och går fram till mig och ger mig en örfil och säger "du lyssnar på din familj men inte på mig va" och ger mig sedan en till. Han tar en efter en alla presenter ifrån mig och slår och sparkar sönder dom. Jag börjar gråta och skriker "vad gör du?". Efter det drar han med mig in i lägenheten och börjar misshandla mig... har inte riktigt klart för mig hur han slog just den gången. Jag vet nästan exakt vad som hände alla de gånger han slog mig i lägenheten, men jag har svårt att koppla dem till rätt datum så därför utelämnar jag det så länge. Samma år som han fyllde år skrek han till mig "du ska inte få förstöra min födelsedag, fattar du det, aldrig i livet det kan du glömma" när han hade sagt vad han skulle göra och jag sa "men vill du inte vara med mig?", och det gjorde mig jätte ledsen för han tyckte tydligen att det var rätt av honom att ta den viktiga dagen ifrån mig.




Kommentarer
Postat av: Caroline

Trevlig pöjk det där.... NOT!

2011-04-06 @ 16:42:20
URL: http://carrofliin.blogspot.se
Postat av: Camilla

Jag hittade till din blogg av en slump och har läst igenom alla inläggen! Du är så stark och modig, skickar massor av styrkekramar till dig!

2011-04-06 @ 19:57:29
Postat av: Tystlidande

Camilla: Tack snälla du, vad glad jag blir :) Kram!

2011-04-07 @ 12:45:44
URL: http://tystlidande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0