Deppig

Jag har varit så deppig idag och jag vet inte riktigt varför. När jag mår såhär dåligt blir jag alltid så hungrig och bara vill stoppa i mig massa mat för att vara upptagen med annat än mina tankar. Och allt som ändå kändes helt okej... vad hände?


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vi har alla upp och nedgångar, för att vi ska uppskatta livet när det är som bäst så måste vi vara deppiga ibland. Det betyder inte att din utveckling från hela den här grejen går bakåt. Bara att din kropp hjälper dig att ta itu med känslor som fortfarande finns kvar. Ta hand om dig själv, gör bara sånt du vill, ät god mat och se en bra film. Och försök att hitta en den där träningsformen nu som du vet behövs! :) Det om något lär få dig på bra humör igen!

2011-02-17 @ 10:25:32
URL: http://carrofliin.blogg.se/
Postat av: Tystlidande

Caroline: Jag har aldrig sett så på det men det har du helt rätt i, livet kan inte alltid vara bra och perfekt för då skulle det nog bli tråkigt i längden också. Skulle vilja äta massa god mat men jag har fått sån vikt nojja, tycker jag väger för mycket och vill gå ner 2 kg så jag försöker hålla igen på allt som är gott (=onyttigt).

2011-02-17 @ 18:36:22
URL: http://tystlidande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0