Ett litet problem...

Har hela dagen suttit och funderat på hur jag ska kunna installera en gallergrind i nya lägenheten. Ringde till hyresvärden och frågade om de har några kontakter som kan ordna det och att man sen lägger på kostnaden som en avbetalning på hyran, men det sa att de inte gör sånt utan det får jag ordna själv. Hyrevärden vill även att jag ska ta bort gallergrinden när jag sedan flyttar och att det blir ett problem eftersom borrhålsmärkena kommer bli kvar i dörrkarmen, så när jag flyttar måste jag även betala för en ny dörrkarm. De skull kolla upp hur mycket det kommer kosta men jag hoppas det inte är allt för mycket!

Gick förbi en säkerhetsaffär idag för att kolla på vad priset för en gallergrind är och den ligger på mellan 10.000 - 15.000 och kan även kosta mer för jag kommer behöva lite större grind än vad som är standard eftersom ytterdörren är bredare än normalt. Om jag vill ha säkerhetsklassad grind så kan priset  bli ännu saftigare. 

Siffrorna bara snurrar runt i huvudet, hur ska jag ha råd med detta? Jag får inte ta lån eftersom jag inte har någon inkomst och att spara ihop så mycket pengar kan ta flera år! Jag vill helst ha gallergrind från första dagen jag flyttar in för att kunna känna mig trygg men nu undrar jag hur det kommer bli egentligen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0