Varför sa han på tåget så?


När jag satt på tåget påväg hit klev det på en kille som gick och satte sig brevid mig som betedde sig konstigt. Jag märkte att han satt och kollade på mig nästan hela tiden men jag ignorerade det och satt och kollade ner i min mobil som jag spelade på. Efter kanske 20 min så böjde han sig fram och neråt för att kolla in i mitt ansikte och sa "bor du i..." (och så sa han orten där jag bor). Först hörde jag inte vad han sa för han mummlade så jag fick säga "va?" kanske 3-4 gånger tills jag hörde och sa då "ja" och fortsatte sen spela på mobilen. Ville inte att han skulle fortsätta prata med mig så jag försökte visa tydligt att jag inte var intresserad av någon konversation. Sen sa han "ja jag har sett dig där" och sen sa han inget mer på hela resan.

Jag tycker det är så konstigt att han kände igen mig härifrån. Det låter inte trolig. Jag har ingen kompis här som har kompisar som jag träffat så han kan varit någons kompis. Jag går 99% av gångerna jag går ut ensam så han kan inte sett mig med någon han känner och jag pratar aldrig med killar när jag är ute. Jag går alltid snabbt och gör det jag ska och går sedan hem. Man lägger inte märket till någon bara sådär som han gjort, varför skulle han lagt märke till just mig av alla människor som bor här? Det är inte direkt litet. Är det bara jag som tycker det här låter väldigt konstigt? Jag är inte rädd eller direkt orolig för det han sa, men jag sitter och undrar...



Kommentarer
Postat av: Caroline

Ja det var konstigt! Håll ögonen öppna efter honom och gå gärna med en luva uppdragen när du är ute. Så att du kan se andra människor bättre än vad dom kan se dig.

2011-02-13 @ 22:36:52
URL: http://carrofliin.blogg.se/
Postat av: Rosen

Förstår dig fullt ut.. Lite underligt...

Kanske om han typ jobbar i te.x en matbutik o känner igen dig där... Men om

Inte, helt klart underligt...

2011-02-13 @ 22:54:03
Postat av: Tystlidande

Rosen: Jag har ganska bra koll på vilka som jobbar både i mataffärerna och andra butiker här och jag kände inte igen honom alls. Tycker det hela är så konstigt och ångrar nästan att jag inte frågade vart han sett mig.

2011-02-15 @ 20:11:39
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Tystlidande

Caroline: Det ska jag göra, skönt att det fortfarande är så kallt! :) på sommaren kan man se lite skum ut om man går med luva hela tiden

2011-02-15 @ 20:13:27
URL: http://tystlidande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0