Gå vidare utan hämnd?

Gick en promenad till psykologen på eftermiddagen och fick ut en hel del som behövdes få ut, kände för första gången att tiden faktiskt räckte till även fast jag hade mycket jag ville prata om.

På vägen hem gick jag förbi mataffären och när jag stod i kassakön och skulle betala ringde min mobil i väskan, jag orkade inte ta upp den så jag tänkte att jag skulle ringa upp när jag betalat klart. Men jag fick då två sms direkt efter varann och tänkte att det kanske var något viktigt så jag kollade: "ring det är jätte viktigt", och personen som skickade det brukar aldrig skriva så, så jag ringde upp direkt. Vill inte skriva vad personen sa, men jag hörde direkt på hennes röst att hon skulle säga något som skulle uppröra mig och när hon berättade började mina händer skaka och jag packade snabbt ihop varorna för att kunna gå iväg och prata ostört någonstans. Jag ville bara gråta men kunde inte. Jag hatar han. Det känns som han har vunnit över mig ibland, han kommer aldrig få sitt straff för vad han gjort mot mig och det gör mig arg, jag kommer för resten av livet plågas av alla smärtsamma minnen medans han går därifrån helt oberörd.

Tror ni man kan gå vidare utan att ha fått sin hämnd på ett eller annat sätt? Kommer jag verkligen någonsin kunna acceptera vad han gjort mot mig?   




Kommentarer
Postat av: Caroline

Ledsen att höra detta! Sveriges rättssystem är för jävligt ibland. Oftast så offren lida mera än den skyldige. Men om du hittar en inre frid och kan leva lycklig för resten av ditt liv så har du ändå fått din hämnd.

Kram

2011-06-16 @ 00:16:21
URL: http://carrofliin.blogspot.se
Postat av: Tystlidande

Caroline: Tack. Ja med tiden så kommer nog allt vända och jag tror han kommer få sitt straff på ett eller annat sätt, i någon annan situation i livet. Men man önskar ju att man fick se det med egna ögon så man kunde känna att man fick sin hämnd även fast den inte är direkt kopplad till en själv. Pga det livet han lever önskar jag verkligen att han en vacker dag blir nedskjuten av någon som hatar honom. Känns hemskt att skriva det men efter allt han gjort kan jag inte känna annat än just så.

2011-06-16 @ 15:58:10
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: Rosen

Tror hämd hjälper dig att gå vidare <3

men går säkert utan..

2011-06-18 @ 15:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0