"...då måste du dra därifrån på direkten"

Pratade precis i telefon och fick sån ångest, jag vägrar inse sanningen, jag förtränger det som hände för jag orkar inte. "Ser du hans vän där igen då måste du dra därifrån på direkten!", min största farhåga, rakt i vitögat. Jag önskar att jag vore osynlig, jag vet att han och hans vänner rör sig över hela Sverige så chansen finns absolut att de ser mig igen och jag kan inte direkt göra något åt det, jag måste få leva. Flytta, jag ryser bara av ordet, med det menas det att jag förlorar allt jag byggt upp.

Om ni kunde känna mina känslor... det gör så ont och det känns som det här aldrig kommer ta slut, jag fortsätter bara att lida och ibland får man lust att gå och skjuta honom så man får slut på det här helvetet på jorden. Jag önskar att jag kunde gå ut genom portdörren, dra in ett djupt andetag och bara njuta av det livet har att ge... men istället går jag ut genom den med snabba andetag och kollar mig omkring för att försäkra mig om att ingen står beredd att skada mig och går snabbt vidare, samtidigt som jag försöker se avslappnad ut för att ingen ska lägga märke till mitt underliga beteende.

Jag har ingen kraft kvar, men ändå måste jag ta tag i så mycket. Ska prata med polisen igen och se vad det finns för lösningar för jag känner att det här inte är hållbart, jag mår jätte dåligt. På fredag ska jag till skyddade boendet och hälsa på och prata lite med dom där. Finns även massa annat som måste fixas som inte ens har med det här att göra. Jag måste få kraft från någonstans men jag har ingen aning om vart.

Jag måste gömma mig i ett sånt fritt land som Sverige, det är sjukt.




Kommentarer
Postat av: Caroline

Ja det är sjukt. Så det är tur att du är otroligt klok och berättar för polisen hur du känner och att de måste hjälpa dig hitta andra vägar. Ett sådant här ansvar kan inte bara en person lägga på sina axlar. Det är samhällets ansvar. Du har fått stöd hittills, mer än vad vissa andra kvinnor (tyvärr) får. Så ta vara på det och våga visa hur jobbigt det här är för dig. Försök att inte tänka för mycket "tänk om"... för den där killen kanske aldrig dyker upp igen. Om han gör det så får du lov att flytta, men du är inte ensam i det hela. Du har alltid personalen och kvinnorna från hemmet att prata av dig hos. Dessutom så har du ju din familj och dem är jag säker på aldrig skulle ge upp dig bara för att det blir jobbigt!

Kram

2011-06-08 @ 23:40:57
URL: http://carrofliin.blogspot.se
Postat av: Rosen

Älskling.. Det gör så ont i mig och samtidigt blir jag rädd aftnar lever lika danr när han kommer ut...

Finner ju inte ens ord för det finns ingen tröst.



Du öste Li trygg även om de ska innebära en flytt gumman du kan inte leva så här för det är inget liv...



Lider så med dig <3

2011-06-09 @ 00:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0