Bedragare på kvinnojour i Vallentuna

Kollade igår kväll på Efterlyst på tv3, och såg då ett inslag som handlade om den Norska bedragaren Marie Larsen som går under olika namn och som lurar och utnyttjar människor här i Sverige. Hon bodde vid ett tillfälle (2009) på en kvinnojour i Vallentuna och kom i kontakt med en kvinna som också bodde där vid det tillfället med sina barn. Kvinnan vad mordhotad av sin före detta man och hade flytt från honom. Mia Olsson, som Marie Larsen då kallade sig, tog kontakt med kvinnans före detta man som satt i fängelse, som hon inte kände sen innan. Mia Olsson (Marie Larsen) hjälpte honom så han fick den informationen han behövde och oövervakat umgänge med sina barn, antagligen för att hon skulle få pengar i utbyte.

Hur kan en kvinna göra så mot en annan, och speciellt mot en kvinna i en sån situation? När jag såg det här inslaget satt jag bara och gapade, vilken vidrig människa som ens kommer på tanken att göra något sådant, hon sparkade på någon som redan låg ner. Hon satte både kvinnan och barnen i stor fara, och kvinnojourerna som ska vara en fristad för de misshandlade kvinnor....

Här kan du se avsnittet: tv3play.se spola fram till 30:45




Kommentarer
Postat av: Caroline

Men fy fan... det här måste man ju se för att tro det man läser! Vad vissa människor gör för pengar alltså. Hur girig får man bli!?!?



(har bytt bloggsida förresten)

2011-03-31 @ 18:12:22
URL: http://carrofliin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0