På onsdag är det dax

Satt vid dator hela natten och har suttit hela dagen idag och kollat på möbler. Har tänkt om lite eftersom jag ju inte har så stor stor lägenhet så behöver jag smarta lösningar och mycket lådor där jag kan stoppa undan saker så jag har hittat möbler som kommer passa perfekt och dessutom är snygga för den budgeten jag har. Kommer att ta kort och lägga upp här när jag kommit en bit på vägen så ni får se hur det ser ut, kommer nog dock inte ta bilder över hela rum som visar hur lägenheten är byggd/planerad eftersom jag inte känner mig bekväm med det men ni kommer ändå få se hur jag har det.

På onsdag nästa vecka är det dags, då ska jag åka och shoppa loss! Det är även då jag kommer hämta nycklarna till lägenheten.

Fick idag också ett kostnadsförslag på gallergrinden, allt kommer gå på 15.600 kronor inklusive installation. Den har den högsta klassningen vilket är jätte viktigt för mig. Vet inte hur lång tid det kommer ta från att man beställer den tills dom kan leverera, men jag hoppas det kan gå snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0