Sova första natten imorgon?

Idag var jag i lägenheten igen på eftermiddagen, kändes riktigt bra att komma dit. Jag gick dit några timmar innan de skulle leverera möblerna och städade ordentligt, så det verkligen känns rent. Ha inte monterat upp möblerna än utan ska göra det imorgon för jag var så trött. Ska även till Ikea igen imorgon och köpa det sista jag behöver.

Är inte säker på om jag ska sova över i lägenheten på fredag. Är jag redo? Jag vet inte om jag är det, jag är mest rädd för att jag ska höra något som kommer skrämma upp mig så jag börjar tycka det är obehagligt att vara där. Ska i alla fall vara där på kvällen men sen får jag se hur jag gör. Personalen här på skyddade boendet har sagt att jag inte behöver flytta på måndag om det inte känns bra, utan kan få några dagar extra på mig om jag skulle vilja det, men jag känner att jag faktiskt redo att helt flytta ut härifrån då.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Har du en tv så kan du ju låta den stå på i bakgrunden? :) sånt brukar få en att somna lättare.

2011-03-10 @ 22:42:47
URL: http://carrofliin.blogg.se/
Postat av: Tystlidande

Caroline: Ja jag har till och med två tv apparater :) Har också funderat på att ha på tvn, inte bara för att somna lättare utan också för att slippa höra alla småljud som gör en orolig, är tvn på så koncentrerar man sig på det ljudet istället. Men jag är rädd av att vakna av en mans röst och tro att någon är i lägenheten :/ tror det kommer kännas mycket bättre när jag får gallergrinden.

2011-03-10 @ 23:35:04
URL: http://tystlidande.blogg.se/
Postat av: rosen

lycka till i lägenheten, hoppas du kommer kunna känna dig trygg och få frid



kramar

2011-03-11 @ 19:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0