Det finns en mening med allt

Känner mig helt död idag, somnade vid 5 och vaknade och trodde det var eftermiddag men klockan var bara 11. Igår var jag med några jag känner här och deras vänner. Vi var först och grillade och gick sedan ut. Innan det var jag på en tillställning som hade anordnats här i närheten. Det var härligt att få träffa massa olika människor och jag är stolt över mig själv över hur social jag blivit, jag kan utan problem ta kontakt med människor jag inte känner och jag tar för mig av livet. För några år sen var jag jätte blyg men jag har blivit mer självsäker nu och ser mig själv som en social person, vilket jag alltid har velat vara!

Igår fick jag reda på att en kvinna som jag lärde känna på det skyddade boendet och som flyttade från den här staden ska flytta tillbaks hit om 1 månad. Hon var väldigt viktig för mig när vi bodde tillsammans och jag har alltid tänkt på hur mycket annorlundare det skulle vara om hon bodde här. Kanske inte direkt i vardagen men vetskapen om att det alltid finns någon här att gå till betyder ju så mycket och hon är en väldigt varmhjärtad person som till och med ville att jag skulle fira jul med hennes familj. Två person som jag fått ganska nära kontakt med och som jag har hittat på en hel del med flyttar härifrån i mitten av juni och det har kännts jobbigt för mig att förlora dom men nu när jag vet att jag kommer ha någon här efter det är så otroligt lättande.

Jag har märkt att mycket går hand i hand med varandra, man ska försöka att inte grubbla så mycket över det som händer just i stunden för livet förändras hela tiden och jag brukar alltid tänka att det finns en mening med allt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0