Liten vit gran

Det blev en liten vit gran, just nu är det silvergirlang och silverkulor som pryder den men jag funderar på att köpa några färgade kulor, fast jag tycker den är fin som den ser ut nu också, lite neutral sådär. Hittade ingen julstjärna (adventsstjärna) som jag fastnade för men imorgon ska jag gå runt och kolla i lite fler affärer efter arbetsrehabiliteringen, tänkte då även kolla efter några fler julsaker... får se om jag hittar något som passar här och förhöjer julstämningen lite till.

Köpte en trådgardin idag också som jag först trodde att jag skulle ångra att jag köpte, satte upp den tillsammans med mina vanliga gardiner och blev positivt överraskad av att den passade så bra och att det inte alls såg sådär stelt och konstigt ut som jag tycker sådana gardiner kan ge intryck av.

Julklapparna ska jag försöka handla i tid så man slipper stressa sista dagarna, åker bort den 22 december och kommer tillbaka någon dag efter jul så hoppas på att ha klart klapparna till absolut senaste 1 vecka innan jag åker, finns så mycket annat jag måste tänka på att det skulle vara skönt att ha det avklarat.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0