Kortsiktiga och långsiktiga konsekvenser

Har haft ännu en såndär extra bra dag, de börjar bli fler och fler och jag uppskattar de verkligen. Jag tänker att jag kanske nu får igen all tur jag varit utan de senaste åren? En person har sagt till mig: jag tror att för alla som har haft det jobbigt vänder det en dag och då har dom mer tur med sig än andra människor, turen kommer som på rullande band.

Men jag tror också man måste förvalta turen bra, vissa sabbar sina chanser och möjligheter det får, tar fel beslut som leder till otur. Man ska lyssna på både hjärtat och hjärnan, och den där innersta känslan som man har som säger vad som är rätt och fel. När man tar ett beslut måste man tänka på både kortsiktiga och långsiktiga konsekvenser, gör man något som känns bra för studen men som långsiktigt får en att må dåligt så är det ju inte värt det i slutändan, då ska man hellre stå ut med det dåliga för stunden för att sedan må bra framåt i tiden. En sån här sak ska man tänka på när man t.ex. funderar på att gå tillbaka till sitt ex.

Fick en sak såld på blocket idag, hade gått 1,5 månad sen jag la in annonsen så jag trodde det var kört och hade nästan givit upp hoppet på att nån skulle ringa. Har fler saker att sälja som bara står i skåpen utan att fylla någon funktion, men det får bli senare.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0