Så lätt för vissa

Fasen, trodde verkligen inte det skulle bli jobb på lördag eftersom vi jobbat övertid hela veckan, men det blir det. Dock "endast" mellan 8-15 vilket är skönt så hinner man med annat också (i mitt fall plugga stenhårt) utan att vara helt slut. Det är bara att kämpa nu och försöka få ihop skolan med heltidsjobb, tänka på att jag både tjänar pengar och tar mig framåt i livet med studierna. Önskar ibland att det kunde få vara lätt, men inget i mitt liv har varit lätt, jag har insett att jag alltid fått kämpa för att hålla mig ovanför ytan fast på olika sätt i olika sammanhang, och kämpat har jag alltid gjort själv. När någon berättar hur lätt och smärtfritt saker gått i deras liv, undrar jag alltid varför jag fått ta en sån svår omväg. Varför är det så orättvist? Framtiden kommer med massa svett och tårar för mig, det vet jag.
 
Jag får aldrig glömma målen som driver mig, med de i åtanke ger jag inte upp! Jag kämpar ända tills jag känner blodsmaken i munnen. Jag kom inte såhär långt för att sedan stupa.
 
Nu måste jag fortsätta plugga innan jag går och lägger mig, har 100 sidor att läsa till tisdag (!) och jag fick boken igår...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0