En lyckad kväll som måste göras om

Vi hade hur kul som helst igår! Vi blev fem stycken, 2 blev sjuka och 2 kunde inte. Vi gick först till en pub och satt i 2,5 timme och egentligen var det meningen att vi bara skulle vara kvar där men vi alla kände för att gå till ett ställe med mer musik och drag så vi gick till en krog och var där ända till klockan 01.45. Vi bestämde att vi absolut måste göra om det här om en månad igen, det var en behövlig kväll för oss alla.

Jag var så lycklig igår, jag har ett eget liv nu och det är ett liv som jag lyckats skapa alldeles själv. Jag har helt egna vänner, en sysselsättning och en egen vardag. Jag omger mig med bra människor som har stora hjärtan, människor som tycker om mig för den jag är och som bryr sig. Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade till den här staden... jag har fått det liv som jag aldrig trodde jag skulle få. Jag är i extas.

Det kommer nog dröja några år till innan jag kan leva helt fritt, men jag har det ändå bra som jag har det nu så det är helt okej för mig. Och på ett sätt är jag ju redan fri, det finns inget eller ingen som hindrar mig länge från att få det liv jag vill ha här.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0