Besök hos läkaren i morse

Igår när jag skulle kolla på mina halsmandlar i spegeln för att se hur uppsvullna de var såg jag ca 5 st stora vita prickar på dom och en del små - inte så konstigt att jag haft så ont. Visste (såklart) inte om det var pga virus eller bakterier jag fått dom och jag vill inte gå till läkaren i onödan så jag tänkte att jag väntar till idag och ser hur jag känner mig. Vaknade strax innan 7 på morgonen av att det kändes som att jag hade knivar i halsen och ringde då sjukvårdsupplysningen för att höra med dom vad de tyckte jag skulle göra och kom fram till att jag skulle boka tid på vårdcentralen. Gjorde detta och gick dit 10.15, tog prover och pratade med läkare. Efter 45 min från att jag kom dit fick jag gå hem med utskriven antibiotika mot streptokockbakterier, bihåleinflammation har jag också. Mår ändock helt okej, sover dåligt men annars orkar jag ganska mycket, behöver inte ligga i sängen hela dagarna. Köpte mangosorbet på vägen hem som jag tänkte äta nu för att kyla ner halsen lite.

Obs! Har du skyddad identitet och är orolig för att bli spårad (du kopplas automatiskt till sjukvårdsupplysningen i det län du ringer ifrån och därför vet de vart du befinner dig) så kan du ringa sjukvårdsupplysningen utan att ange ditt personnummer eller säga vem du är.




Kommentarer
Postat av: qdela

Tjenixen... skulle jag få länka din blogg?? Känns liksom att man vill följa bloggar man känner igen sig i o inte en massa om mode mm :/ läsa bloggar man delar något med den bakom skärmen . Kram C

2012-01-10 @ 23:38:34
URL: http://qdela.devote.se
Postat av: Tystlidande

Hej hej, ja du kan länka till min blogg, tack för att du frågar innan.



Mvh Tystlidande

2012-01-11 @ 20:07:40
URL: http://tystlidande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0