Feladresserat

Önskar att jag hade haft helg nu men imorgon är det bara att gå upp 06.45 och kämpa på jobbet ytterligare en dag. Det hade räckt med idag för den här veckan om man säger så...
 
Fick post idag från skatteverket, feladresserat. Rätt efternamn, fel förnamn. Reagerade direkt när det stod fel förnamn, men öppnade brevet för att se vad det var och mycket riktigt var det verkligen inte till mig. Var ett beslut om fastighetstaxering och jag äger inget hus. Blev arg och besviken på samma gång, inte för att brevet inte var till mig utan för att skatteverkets enhet som har hand om personer med skyddad identitet klantat till sig, tänk om nån av mina brev hamnat hos fel person? Det får bara inte hända! Väntar sen över 1 månad tillbaka på ett brev där det står väldigt ingående uppgifter om mig, sånt får inte vara på vift och det ska skatteverket se till. De har människors liv i sina händer. Ska ringa skatteverket angående detta nästa vecka, blir intressant att höra vad de säger.
 
Dock får detta brev mig att fundera på vem den här personen är som också har skyddad identitet. Det är en man och jag undrar vad som kan ha hänt honom? Är det pga hans tjänst eller privata skäl? Han kanske är fd kriminell? Kommer aldrig få veta... men det är kul att fantisera lite.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0