Besök från förälder

Vilken jäkla arbetsdag det har varit idag, eftersom jag fick besök igår som åkte idag så hann/orkade jag inte göra lunchlåda så jag tänkte att jag skulle gå lite snabbt till mataffären på förmiddagsrasten men det tog tid eftersom det var kö (som bestod av människor som hade all tid i världen på sig) så jag hann precis tillbaka tills rasten var slut och hann bara äta en banan i all stress på vägen från affären och sedan satte jag igång att arbeta igen. Hade inte ätit frukost på morgonen förutom lite nötter så jag var vrålhungrig innan lunchen och ville bara slänga mig ner i en stol så jag fick vila lite. Ikväll har jag bestämt att jag inte ska göra något annat än vila.

Åt på en italiensk restaurang igår efter jobbet (helt fantastisk mat där) och sedan köpte vi lite frukt och åkte hem och kollade på matchen Sverige - Frankrike. Hade tippat på både den matchen och England - Ukraina för skojs skull men jag/vi vann inget.

Längtar till helgen, behöver desperat vila och så längtar till lönen. Första lönen! Dock en halv lön men det är något, mer än något.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0