Sveriges nationaldag

Skönt med ledighet idag, tänkte gå en promenad om ett tag och sedan till mataffären och handla lite mat. På lördag-söndag får jag besök.

Efter jobbet igår cyklade jag till psykologen, sedan hem och åt lite fil snabbt och tog sedan bussen till plantagen för att köpa en blomma, tänkte att det var lika bra att köra allt i ett svep så jag kan ha det lugnt och skönt idag. Åkte dit för att köpa en växt som kan hänga i fönstret, men hittade inte det jag letade efter men däremot en jätte fin begonia rex hybrid med underbar färg på bladen, har annars bara gröna växter vilket blir lite tråkigt.

De senaste dagarna har jag fått så mycket ny insikt om mig själv och den senaste månaden har jag förändrat en hel del i vardagen, mitt sätt att tänka och min livsfilosofi. Jag håller på att förändras, bli en annan människa (egentligen den jag är innerst inne men inte vågat vara) och jag har fått en annan bild av mig själv, insett att jag är bra precis som jag är och utvecklas åt ett håll som får mig att må bra. Jag är så glad över att jag satt stopp för en halvbra kompisrelation och tar till vara på de människorna som får mig att må bra, stöttar mig och inspirerar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0