Tände till

Vilken kväll alltså... pratade i telefon med en säkting och "tände till". Har varit en del sånt på sistonde, antar att känslorna inte går att hålla tillbaka längre. Och jag tar inte vad som helst. Längre. Jag behövde gråta det är en sak som är säker, känner mig som en ny människa...eller något.
 
Håller på att laga kantarellsås med klyftpotatis, blev försenad middag pga samtalet. Var tänkt att jag, J och en annan skulle gå ut imorgon, men det blev ändrade planer så det blir bara jag och J som hittar på något (men vi ska inte ut, vi tappade lusten), den andra personen hade glömt och har andra planer. Kan bli besviken på människor som lovar saker och sedan glömmer eller inte håller det som lovats. Tur att jag har J i alla fall, i dag när vi pratade i telefon tänkte jag "vad skulle jag göra utan denna underbara människa?".
 
J och mina katter är allt jag behöver för att vara lycklig. Alltid när jag gråter kommer mina katter och lägger sig tätt intill mig, när jag blir arg (om jag tex pratar i telefon med någon) så kommer katterna och kollar oroligt på mig och de beter sig som att de försöker lugna ner mig, svårt att förklara exakt vad de gör men de gör alltid samma sak vid sådana situationer. Ja, vad skulle jag göra utan dom?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0