Annorlunda diet

Idag har jag kört en lite annorlunda diet, åt endast en portion yoghurt, en avokado, ett ägg, en banan, en apelsin och ett plommon och drack ett glas mangojuice + te och massa vatten från att jag vaknade vid 08.30 till 17.00 då jag åt smörgåsar (utan smör) med ost, gurka och paprika. Borde ätit middag men hade ingen lust. Från början var det tänkt att jag endast skulle ätit flytande föda fram till 17.00 men jag kände att jag behövde få tugga också... får se om jag gör om det nästa helg.
 
Försöker vänja av mig vid skräpmat, har inte ätit godis på ett tag och drack endast 33 cl coca cola igår, åt 3/4 dr.oetker ugnspizza med några skedar bearnaisesås och 1/2 chipspåse vilket är STOR skillnad mot vad jag förut åt på fredagar. Får se om jag halkar tillbaka i gamla spår, det är lätt hänt, men jag ska verkligen kämpa. Ska försöka börja äta mer bönor och även fisk, vilket är något jag aldrig ätit förut men jag köpte hem laxfiléer för några veckor sen och ska bara hitta något bra recept så ska jag se om jag får till det.
 
Ska fortsätta städa nu, gå ut med soporna och diska och fixa i köket. Ska nog gå och lägga mig efter det om jag blir för trött, känner redan att sängen lockar...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0