Helg med besök

I går var det 1 månad sedan vår hund somnade in, jag och min mamma som var på besök besökte djurkyrkogården som finna här, hon ville se hur den såg ut. Såg då en ny grav med tända ljus, de hade format ett stort hjärta av vita stenar på graven och hade en bild på hunden som fick sin sista vila där. Hunden var lika gammal som vår hund och när jag läste texten som fanns på kortet ville jag gråta, det beskrev precis det jag kände när vår hund dog... det var en sån smärta. Det kändes bra att vara där, nära andra djur som inte längre finns här även fast jag aldrig träffat någon av dom. Det fanns också en gravplats som var inhängnad och tillängnad ett katthems avlidna katter, så fint.
 
Det har varit en bra helg, förutom att jag varit jätte trött, men vi har hunnit få mycket gjort och det har varit kul. Känns också skönt att jag fått tag i en större kattlåda, nytt lysrör till badrummet, gummistövlar och regnkläder. Det är mycket enklare att få ärenden uträttade när man kan bli skjutsad, annars tar det ju sån tid att ta sig överallt.
 
Ringde precis till telefonsvararen på fysioterapin för att avboka min tid på tisdag, känner att jag måste försöka dra ner på tiden jag är borta från jobbet nu när jag valt att gå en kurs på dagtid, egentligen inte på grund av någon annan anledning än att jag vill. Återtar fysioterapin när skolan är klar i december.
 
Ska lägga mig i soffan nu med en filt över mig och kolla på tv, är fruktansvärt trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0