Kunskap är makt

Idag fixade jag jättefint vid mitt skrivbord/arbetsplats på jobbet, satte upp en stooor världskarta på en tråkig vägg som jag nu kan kolla på och drömma mig bort. Eftersom man är på jobbet så många timmar/dag så måste man hitta de där små sakerna som förgyller dagarna och som gör en glad. Jag ska också sätta upp bilder på olika saker jag vill uppnå som hela tiden kan peppa mig när jobbet känns tråkigt. Jag ser mitt nuvarande jobb som en del av ett stort mål, som en del av en resa innan jag uppnår mina drömmar.
 
Idag sa avdelningschefen att jag ska få ta över ett område efter en som går på mammaledighet, jag ska alltså bli "specialist" kan man säga. Sånt påminner mig om varför jag kämpar, för att få ta hand om ett sånt område gör jobbet mer varierande och roligt, jag får erfarenhet som jag sedan kan använda i mitt cv och jag får ännu än anledning att trycka på att jag borde få löneförhöjning haha. Jag vill hela tiden lära mig och på jobbet lär jag mig alltid "mer än nödvändigt", kunskap är makt, glöm aldrig det.
 
Imorgon sitter jag hos frisören 17.45, jag hoppas jag blir nöjd och inte känner att det blir för kort... men det ska bli så skönt att jämna till håret. Kom precis på att det imorgon var exakt 5 månader sedan jag klippte mig och gick från jättelångt till kort hår. Ibland ångrar jag att jag gjorde det, ibland inte. Beror lite på dagsformen tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0