Beyonce Super Bowl 2013

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej tystlidande. Maria här. Som skrev till dig innan. Jag önskar att du får o kan känna dig fri på platser, ditt hem, vänner osv..alla människor ska känna sig överallt fria. Kom på en sak: jag känner mig jätterädd när jag går ut i sthlm på kvällen. Är det samma känsla som du känner? Undrar bara: kan inte polisen skugga ditt ex i civilpolis bil o se/ kartlägga hans liv? Tex se utdrag av hans konto osv.. För att se om han " startat om sitt liv" med en ny tjej ... Hoppas du får en bra dag. Kramar Maria

Svar: Hej Maria :)
Den rädsla man känner när man går hem sent skulle jag säga är en annan typ av rädsla, en mildare. Den är liksom mer "oj hoppas ingen läskig typ dyker upp" och så går man snabbt, den rädsla jag känner är mer "hjälp jag kommer dö/bli dödad" och får nästan panik, när rädslan blir riktigt stor börjar jag skaka, andas snabbt och ibland känns det som att jag inte får tillräckligt med luft osv. Det är mer ångest i min rädsla skulle jag nog säga...

Polisen skulle ALDRIG göra något sådant. Aldrig någonsin. Polisen går inte ens med på att ringa mig ifall mitt ex skulle hamna i häkte/fängelse (han är kriminell så det är för annat än vad han gjort mot mig) så jag skulle kunna leva lite mer fritt då. Det polisen hittills sagt är att de kan erbjuda är en larmtelefon som är direktkopplad till polisen i 1 månad eller en väktare som går ett varv runt huset en gång/dag i 1 månad... vad hjälper det mig? Hur skulle det kunna göra mig fri? Jag frågade dom om man vid speciella tillfällen då man är extra utsatt (menar sådant som kanske händer 1 gång/år) kunde få en väktare eller liknande att gå med en men de sa att de absolut inte finns resurser för sådant.

Tack och hoppas du har haft en bra fredag och får en bra kväll och helg.
Tystlidande

2013-02-22 @ 10:30:00
Postat av: Anonym

Usch man blir så arg att polisen inte ställer upp riktigt, för att få dig trygg. En tjej i min mammagrupp är polis o en kompis pojkvän är det också. Får du inga upplysningar från fängelse om ditt ex sitter inne tex kumla? Har du fått hjälp av polisen eller experter av hur du ska möta nya vänskaper osv i framtiden.. Tex inte säga så mycket om ditt Sanna jag... Jag kan förstå att du känner dig rädd o får ångest när du är ute o går... Tycker det är så hemskt att du känner så.... Men det vet du ju redan att jag tycker. Det bästa är väl att du aldrig går själv o med en vän då är du trygg? Sov gott tystlidande kramar från Maria.

Svar: Nej jag skulle aldrig få sådana upplysningar, inte om han sitter i häkte heller. Vill man ta reda på det måste man "lura systemet" och ta reda på sånt man egentligen inte "får" veta. Har aldrig heller fått hjälp med hur jag kan göra eller inte göra i min situation, vissa kanske får det, jag vet inte. Jag har fått testa mig fram och använt mitt egna huvud. Ja man får ta hjälp av andra människor för att försöka trygghet kring sig, men ibland vill man heller inte utsätta andra för fara. Har överenskommelse med några vänner att de vid vissa situationer måste ringa polisen om de inte får tag i mig, tex om jag inte svarar på sms efter en viss tid eller något annat "konstigt" som inte är likt mig, som att skriva konstiga saker i sms.
Hur är det med dig då Maria?

Kram
Tystlidande

2013-02-24 @ 22:03:50
Postat av: Anonym

Hej tystlidande! Det är jättebra med mig. Är så kär i min son, han har lärt sig sitta nu o är så go o glad. Ger mig så mycket glädje i livet. Varje dag en gåva! Jag ska vara mammaledig till aug o sen tar min kille över i 9 månader, pappaledig. På dagarna är vi på öppna förskolan mycket, gör handgips. Dansar på torsdagar, afrikansk... blir så glad av dans. Tycker du om dans? Jag tänkte börja på samba också. Läste ( tror det var senaste inlägget) att ditt ex gick när han ätit upp sin mat ( till dum burken : tv).... Vilken idiot! Jag tycker förhållande ska vara nästan helt jämlika.. Tar jag o gör maten då tar min kille disken osv. Ibland orkar jag i te ta disken under dagarna o när min kille kommer hem- då kan det vara berg av disk! O min kille brukar bara skratta åt berget:). Det e väldigt skönt att ha en partner som regerar så. Önskar att du träffar en omtänksam, snäll o hjälpsam kille i framtiden som respekterar dig med många smarta hjärnceller :). Hoppas du får en trevlig söndag!! Kram Maria stockholm.

2013-03-03 @ 09:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0