Hälsomål

Rushen har börjat komma igång på jobbet, skönt att tiden går snabbt på dagarna nu. Längtar till helgen, mer än vanligt. Inte för att jag ska göra något speciellt, snarare för att jag inte ska göra någonting alls... förutom att ta min vanliga promenad och joggingrunda.
 
Har 1,6 kg kvar att gå ner till en vikt jag verkligen trivs med, har försökt nå denna vikt i oändlighet känns det som men det har varit svårt, har gått ner en del och sedan upp igen när jag mått dåligt och tappat fokus. Jag tror dock denna gång är annorlunda, jag har läst mycket om kost, hälsa, stress osv och det har gjort mig övertygad om att jag vill leva på ett sätt jag är på väg mot. Har nu varit vegetarian i 8 månader, har minskat markant på intag av halvfabrikat (har börjat laga större portioner och fryser in), livsmedel med mycket tillsatser, godis, chips, läsk, osv och jag har inte alls det där suget längre. Påminns ofta om vad allt det där gör med kroppen och det ger mig avsmak.
 
Mitt närmsta mål är att gå ner 1,6 kg, förbättra konditionen (kunna springa 40 min i stäck) och fortsätta jogga ca 3 gånger/vecka och göra arm och ben + rump- övningar. Till 8 juli (när min semester börjar) har jag bestämt att kilona ska vara borta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0