Härlig dag

Har verkligen haft en jätte bra dag idag, om man bortser att jag vaknade vid 3 i natt och var piggare än någonsin så jag har varit uppe sen dess. Jobbade 8-12.45 (vilket kändes som att jag inte jobbade alls) och hade tid hos psykologen 13.15 så jag cyklade dit och var där 1 timme. När jag var klar där cyklade jag till det "vanliga stället" och mötte upp J och tog en sallad och kladdkaka efter det sedan gick vi och handlade några saker på stan och satte oss till sist vid vattnet i solen med en varsin glass. Började cykla hemåt vid 17.45.
 
Det jag fick med mig hem från stan var tre nya te smaker, två röda teer (blåbär/lingon och jordgubb/vanilj) och ett grönt te som jag testade när jag kom hem och den smakade precis som piggelin! Var förvånansvärt god. Köpte även linser när jag ändå var i stan och bokade en tid hos optikern för att pröva andra linser, fick tid om 2 veckor. På Åhlens såg jag ett jätte sött mjukisdjur som föresällde en igelkott, den såg så mysig ut så jag var bara "tvungen" att köpa den.
 
Hade möte med M och en annan personalansvarig på jobbet idag om att jag vill sluta tidigare några dagar i veckan nu i maj för att kunna ordna med den nya ansökan om skyddad identitet/kvarskrivning, jag ska verkligen kämpa för att försöka få det beviljat ytterligare tre år, annars vet jag inte vad som händer med mig och mitt liv...
 
Imorgon får jag besök, de stannar till söndag. Blir full rulle här.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0