Urinvägsinfektion

Kämpade som en galning på gymmet efter jobbet i dag, "nu ska vi bränna fläsk!" sa jag till mig själv. När jag sprang på löpbandet stog det en ung tjej framför mig på crosstrainer som hade en snyggt tränad kropp så jag kollade på henne lite då och då som motivation. Funkade bra faktiskt. Börjar verkligen komma tillbaka till en vikt jag trivs med vilket får mig att må bra, kunde för några veckor sedan få på mig ett par jeans jag inte fått på mig på 3 år!
 
Medan jag sprang på löpbandet kände jag hur det plötsligt började svida i de "nedre regionerna" precis som det gör när man har urinvägsinfektion och mycket riktigt så verkar det vara just det jag har fått. Typiskt att jag får det just nu när jag inte har tid för sånt. Cyklade jag till affären efter allt gymmande och köpte citroner och tranbärsjuice som jag druckit sedan jag kom hem. Hoppas verkligen det fungerar, det har blivit bättre men jag är knappast symtomfri.
 
När jag varit hemma ett tag och fixat lite ser jag att det ligger något på sidan av akvariet, på golvet.Går fram mot det konstiga föremålet och ser att det är en räka som måste ha klättrat ut! Tog genast upp den och la i akvariet men den var redan död och flöt på ytan. Jätte tråkigt. Har aldrig hört att de ska kunna klättra ut men det var väl en äventyrslysten räka. Har täckglas på akvariet men eftersom det inte finns något hål för doppvärmaren så har glaset legat lite på snedden räkan har klättrat ut genom en av gliporna som blivit. Ska gå till en glasmästare och få ett litet utskuret hål för att doppvärmarens sladd ska kunna sticka upp ur vattnet men tills dess för att det inte ska bli fler olyckor har jag tejpat plastfolie över gliporna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0