Om jag ändå kunde ha...

I dag hade vi det lugnt på jobbet, som vi brukar ha på fredagar, så jag passade på att städa och organisera på skrivbordet. Det blev jätte fint! Har också tagit med mig en växt hemifrån som jag har brevid datorn som livar upp mina dagar.
 
Jag hade dock en lite dålig dag på jobbet, inombords. En sån där dag där man känner sig jobbig (och att ingen tycker om en) och osäker. Men jag blev så glad över att när jag kände mig som värst så smög en kollega fram till mitt skrivbord medan jag satt och pratade i telefon och la några godisar på kanten, det var en väldigt liten gest men det behövdes verkligen, just i den stunden. Känner mig i olag när jag inte får träffa psykologen, det är ca 4 veckor kvar till hon är tillbaka men jag vet ju faktiskt inte om hon verkligen är tillbaka då.
 
Jag har börjat planera mitt födelsedagsfirande lite smått, ska åka till staden jag ursprungligen kommer ifrån och fira med hela släkten. Det gör mig lite ledsen att jag inte kan fira kring helgen jag fyller, utan måste välja en annan helg. Jag fyller 25 år, och finns det någon helg jag vet att mitt ex tänker att det är stor chans att jag är "hemma" på så är det just helgen jag fyller år och därför vill jag inte riskera något genom att vara där då. Ibland blir jag arg och tänker att han inte ska få bestämma, men tyvärr inser jag att jag riskerar för mycket genom att inte ta hans psykiska tillstånd på allvar. Jag har dock de senaste åren sen jag lämnade honom firat min födelsedag samma helg, så det känns nästan som jag har ett nytt födelsedatum. Men det här är just en sådan sak som kan göra mig så jävla ledsen, de flesta människor i min ålder kan fira sin 25-års dag problemfritt, de är fria, lyckliga, gör exakt vad de vill och vad de känner för, medans jag måste anpassa mig, vara rädd och inte ens kunna fira min födelsedag när jag vill. Visst jag är fri på ett sätt, och lycklig på mitt sätt och allt sånt där, men livet är tufft och jag önskar att jag sluppit problem så tidigt i livet, att jag hade fått vara ung lite längre...
 
Står i kö till att börja spela tennis, hoppas jag får börja snart men jag tror faktiskt jag får vänta till efter jul och nyår. Lite tråkigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0