Perfekt lördag

Vaknade 07.15 i morse, gick upp och kollade på tv, åt frukost och gjorde mig i ordning. Cyklade sedan till affären och köpte hårfärg (ska för första gången på flera år färga håret istället för att tona det) och även påfyllning till Spotify, därefter begav jag mig mot gymmet och var där 08.45 och tränade till 10.30. IK dök upp 15 minuter efter att jag ställt mig på löpbandet, trodde aldrig hon skulle orka ta sig upp så morgontrött som hon är. Jag sprang 8 km och sedan tränade jag lite armar, rygg och ben.
 
Efter gymmet cyklade jag till stan för att kolla på nya träningsskor och hittade de perfekta direkt. Skorna är från Asics, hade kostat 2000 kronor men kostade nu 1700 kronor och de var perfekta för mitt löpsteg. De är svarta med rosa och limegröna detaljer, så snyggt! Köpte jag med mig en smörgås från Subway så jag bara kunde sätta mig ner och äta direkt hemma.
 
Träffade M vid 13.30 och vi satte oss på ett fik vid ett naturområde och tog varsin kopp varm choklad, var extra gott eftersom vi båda frös. Nu är jag hemma och sitter med hårfärg i håret, får hoppas det blir bra... valde färgen "Äkta kastanj mellanbrun".
 
Är riktigt nöjd med dagen, har hunnit med mycket och det är inte ens kväll än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0