Ny cykel

Cykeln är köpt! Det blev dock ingen Monark, bestämde mig för att köpa en Trek C720 deluxe årsmodell 2013 som var nedsatt med 700 kronor istället. Tyckte bättre om modellen på ramen och korgen som kommer med cykeln, läste även att just denna modell ska vara bra/hålla hög kvalité och två på jobbet har denna cykel och båda är jätte nöjda och har aldrig haft problem med sina cyklar. Det väger tungt. Cykeln har 7 växlar, riktigt bekväm sadel och speciella handtag som är väldigt sköna att hålla i. Jag har gratis service på cykeln 1 gång/år i 10 år och om cykeln blir snodd inom 1 år så står Trek för självrisken. I går ringde jag till försäkringsbolaget för att ordna så hemförsäkringen verkligen täcker stöld (oturs/drulleföräkring), min gamla cykel är ganska ful och inte alls speciellt intressant att sno eftersom man inte skulle få många slantar för den men med den nya är det lite annorlunda.
 
Cykeln fanns bara i grafitgrå så det fick bli den färgen, på bilden nedan ser ni exakt hur cykeln ser ut. Sjukt bekväm att cykla på, man bara glider fram! Har tagit en ganska lång tur med den redan eftersom jag fick cykla till veterinären för att köpa ett speciellt foder till min katt. När jag stod i kassan och skulle betala kom veterinären jag träffade sist (han är även grundare) och han kände igen mig och började prata med mig om min katt och hur bra värdet hade gått ner, det gjorde mig faktiskt förvånad eftersom de flesta inte kommer ihåg en.
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Fin cykel! Köpte ny cykel i höstas, en grön Crescent med vit sadel, vitt styre och vit cykelkorg. Det gör himla mycket med en ny.

Svar: Tack! Ja verkligen, speciellt eftersom den jag haft har varit en pina att cykla på haha fast den är charmig på sitt sätt. Häftigt med lite ovanlig färgklickar på cykeln och då är den ju lätt att hitta! De som har svart cykel och parkerar den i stan får ju stoppa in nyckeln i många lås innan dom hittar rätt eftersom alla cyklar ser identiska ut.
Tystlidande

2014-02-12 @ 17:08:08
URL: http://whitetulips.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0