Bonus ett år tidigare

I morse gick jag upp extra tidigt för att hinna cykla förbi ett bageri och köpa en bakelse (blev två eftersom jag inte kunde bestämma mig haha) innan jag började jobbet. En kollega fyller år imorgon och jag ska dit på fest men vi firade henne lite i förväg på jobbet eftersom hon fyller jämnt. Jag och en annan kollega låtsades leta efter frukt i ett annat rum och plötsligt kom vi ut därifrån med varsin bakelse i handen med ljus i och sjöng. Hon blev väldigt glad och överraskad och för en gångs skull tog jag äntligen tag i något sånt här, jag brukar aldrig annars göra det. Min vän M fyller också jämnt i september och då måste jag verkligen komma på något bra!
 
Jag har världens träningsvärk efter boxningen och imorgon ska jag på teknikpass. Igår körde jag 45 minuter på crosstrainer men jag var väldigt trött... det var ett sånt där pass då jag ville ge upp från första minuten men jag kämpade på.
 
Personalchefen kom förbi min plats idag och frågade om jag kunde komma till hans kontor, blev lite nervös och tänkte att jag kanske hade gjort något eller om det kanske gällde att jag fick byta semesterveckor. Men inget av det var det. Han tog upp ett papper ur fickan och sa att cheferna hade bestämt att jag skulle få bonus det här året! När man är tillsvidareanställd på min arbetsplats och tar max 3 veckors semester på sommaren så får man en bonus men eftersom jag blev tillsvidareanställd efter sommaren skulle jag egentligen få bonus nästa år, men nu får jag alltså bonus redan från i år. Det betyder att de ser hur mycket jag kämpar och den här uppskattningen ger mig mer motivation och ork, speciellt nu när en hektisk sommarperiod närmar sig. Jag tycker själv jag har gjort grymt stora framsteg på bara ett år och jag har fått beröm från flera kollegor för att jag är driven och genomför förändringar som gör vårt arbete enklare och många kunder uppskattar det också. Bonusen kommer i oktober och jag är så glad! Jag behövde verkligen en sån här positiv överraskning.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0