TuvaForum

TuvaForum är ett forum som fokuserar sig på kvinnomisshandel. Om du blir misshandlad/känner nån som blir det kan du gå in där och läsa om allt angående den här typen av relationer/misshandel (både psykisk och fysisk misshandel). Det är en sida jag verkligen rekommenderar och som man även kan läsa för att få mer förståelse för kvinnor som blir misshandlade och varför de stannar.

Kunskap är makt
.

Klicka här för att komma dit.



Kommentarer
Postat av: Knorpan

hej



Länken ovan fungerar ej. Nytt tillfälligt forum är:

kvinnovald.egetforum.se

2010-09-11 @ 00:19:20
URL: http://kvinnovald.egetforum.se/
Postat av: Dix

Att bara fokusera på misshandel mot kvinnor är att vilja tysta ner misshandel som givetvis även kvinnor gör. Tuva forum generaliserar och beter sig som att de personlighetsstörningar som nämns bara kan has av män. Psykopati, narcissism mm kan som vi vet has av kvinnor också. Borderline f ö has nästan bara av kvinnor. Detta generaliserane blir indirekt uppmuntrande av kvinnors misshandel mot män, som alltså nästan alltid bara är på psykiskt nivå. Det finns kvinnor som hotar, skriker, skrämmer, styr och plågar. Oftast är de inte psykiskt friska, det är ju samma fÖr män, oftast. Men tuva forum generaliserar att samtliga kvinnor är friska, och alltid snälla och aldrig misshandlar. Det är fel. Våld har inte bara med ett kön att göra. Annars skulle man ju kunna göra forum för dom som råkar ut för våld av invandrare?! Nej givetvis inte. Våld är våld, oavsett kön och landstillhörighet, även om det finns skillnader.

2011-06-21 @ 02:45:18
Postat av: Core

Hej, jag tycker att du ska läsa igenom de sidor där de ansvariga för Tuva forum förklarar vilka forumet vänder sig till och varför. Där står klart och tydligt att man är medvetna om att våld inte alls bara uttövas av män mot kvinnor. Dock har man valt att fokusera på mäns våld mot kvinnor i just detta dikussionsforum. Mäns våld mot kvinnor är också av en mer strukturell karaktär och ett stort samhällsproblem. Att säga att en stödsida för kvinnor som upplevt våld i en nära relation skulle uppmuntra kvinnor att misshandla är lite väl långsökt.

2012-04-07 @ 10:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0