Uppdatering - skyddade boendet


Jag tänkte uppdatera lite om hur det är att bo på det skyddade boendet för de som vill veta. Jag trivs som fisken i vattnet, vi kvinnor som bor här är som en familj och alla bryr sig om varandra. Man känner sig aldrig ensam, det är alltid någon i t.ex. köket eller tv-rummet som man kan sätta sig ner vid om man vill prata eller bara ha någon i närheten och i sitt rum får man vara helt ifred om man känner att man behöver det. Visst, ibland uppstår det konflikter mellan vissa men jag kommer bra överrens med alla och bara man lär sig respektera de andra och anpassa sig efter de ändå få reglerna som finns så är det inga problem.

Personalen som jobbar här är väldigt trevliga och man känner verkligen att de är förstående och bryr sig. Man får hjälp med att t.ex. ringa telefonsamtal, ta reda på nummer eller hur olika saker fungerar och har även samtal 1 gång/vecka om man vill och kan även prata med dom när som helst om man känner att man är lite orolig eller bara behöver prata av sig om något hänt m.m.

Gå in här för att hitta ett skyddat boende/kvinnjour nära dig, dit kan du även vända dig för att prata om din situation och få råd och stöd (utan tanke att flytta in).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0